Horeca

De voormalige Krijco-afdeling belast met de plaatsing van speelautomaten binnen de horeca gaat, met Corry van Amstel aan het roer, verder onder de naam “CoAm Gaming”. Het vertrouwde team van enthousiaste en ervaren medewerkers is onveranderd en staan graag voor u klaar.

Met name in het midden van Nederland is CoAm Gaming te vinden, waar op diverse manieren wordt deelgenomen in de exploitaties van een honderdtal horecabedrijven; van plaatsing van de nieuwste Speelautomaten/Gokkasten tot verhuur van bedrijfsruimten en/of financiering van bijvoorbeeld de inventaris.
CoAm Gaming adviseert en ondersteunt bij alle facetten van de moderne bedrijfsvoering in de horeca; vergunningsaanvragen, wettelijke bepalingen en gemeentelijke regelgeving.
Op vele vlakken kan CoAm Gaming uit een ruime ervaring putten en gericht advies geven.
Zo kunnen we precies vertellen wat er komt kijken bij het aanvragen van een vergunning. Of hoe kan worden voldaan aan gemeentelijke voorschriften en wettelijke bepalingen. Maar CoAm Gaming helpt ook graag bij het opstellen van een ondernemersplan voor financieringsaanvragen of de begeleiding van margeberekening en personeelsvraagstukken.

Loopt uw contract af en/of bent u ontevreden over uw huidige aanbieder van speelautomaten/gokkasten, neem dan eens contact op voor een oriënterend gesprek.

TOP